Festivalloppet 2018

Festivalloppet 2018 avgjordes i bra löparväder. Uppehåll, 15-16 grader varmt men kanske lite blåsigt. Detta var även första gången vi använde ett nytt tidtagningssystem med chip i nummerlapparna och det verkar som det fungerat bra. Totalt 192 st deltagare fullföljde i de olika klasserna.

Först ut var Knatteloppet där 55 st barn, 8 år och yngre, kämpade sig runt den 550 meter långa banan. Efter målgång väntade en välförtjänt godispåse.

I ungdomsklasserna sprang man 1,5 km och snabbast av alla här var Anton Karlsson från SK Graal strax före snabbaste tjej som var Celine Aagaard från SK Graal. Totalt sprang 29 st ungdomar i dessa klasserna och även här fick man en godispåse efter målgång.

Celine ställde även upp på 4,8 km och var snabbaste dam och vann därmed även F16. Segrare i damklassen blev Susanne Jensen från SK Graal. Snabbast av alla på denna sträcka var dock Anton Wretström från SK Graal som vann herrklassen. Strax efter kom Oskar Karlsson från SK Graal som vann P16. Totalt sett sprang 46 st 4,8 km.

På 10,8 km var Ebba Salomnsson från Forreryd snabbast dam medan snabbaste herre var Anton Lindholm från Elmhults SC. Totalt sprang 32 st 10,8 km.

Ett stort tack till alla som ställt upp och hjälpt till att genomföra denna tävling. Tack till publiken och inte minst till alla löparna. Välkomna åter nästa år!

För resultatlistor klicka på länkarna: Deltagare Knattar och Promenad                       Resultat tävlingsklasserna