Sommaraktiviteter 2016 för SK Graals ungdomar!

22/6 Sommarskoj, samarbete med kommunen där vi erbjuder alla kommunens sommarlovslediga elever ett träningspass mellan 18,00-19,30, plats Graalstugan. Träningen vänder sig till både icke medlemmar och medlemmar så ta gärna med en kompis! Kommer bli stafetter, terränglöpning, någon teknikgren och kanske, kanske också en geggamojsrunda! Väl mött den22/6 kl. 18.00-19.30.

 

1/7 Grillfest, som en liten avslutning innan semesterledigheten drar igång på allvar så arrangeras en liten grillfest där alla är välkomna. Medtag egen mat och dryck. Möjligheter till grill kommer att finnas! 18,30 är tiden!

 

12/7 Banträning, 17,30-19,00 på Sparbanksvallen i Laholm, intervaller efter förmåga och kanske hinner vi med ett klubbmästerskap i någon gren som ingen kan?  Frivilligt bad i Mellbystrand efter avslutat träningspass. OBS, vi kommer inte att ha tillgång till omklädning och dusch vi på Sparbanksvallen. Anmälan på hemsidans träningsmodul!! Mer info på hemsidan senare!

 

Övrig info: Vi planerar även att förlägga ett träningspass/dag senare i augusti eller i början av september. Vi har inte bestämt plats så förslag mottages varmt! I dagsläget finns förslag på tex Linnes Råshult, Söderåsen, Kullen och Pålsjöskog i Helsingborg.

 

Vi vill också tipsa om några lopp/tävlingar i närheten som kan vara bra att ha koll på:

16/7              Laholmsloppet, Mellbystrand

6/8               Pålsjöterrängen, Helsingborg

13-14/8        Engelholmsspelen, Ängelholm

27/8             Festivalloppet, Strömsnäsbruk

4/9               Höstkampen, Hässleholm

Frågor: Tomas 0433-17418

Med vänliga löparhälsningar,  ungdomstränarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta:
Hoppa till verktygsfältet