Träning med nummerlapp och tidtagning

SK Graal bjuder in till några tillfällen med träningstävlingar under sommaren. Under 3 tillfällen i sommar bjuder vi in dem som vill att med nummerlapp och tidtagningschip på bröstet springa en snitslad bana gemensamt i valfritt tempo.

Ett utmärkt sett att vässa formen inför året stora höjdpunkt, FESTIVALLOPPET som går av stapeln den 27/8.

Ny distans och ny bana vid varje tillfälle under dessa 3 tränings-tävlingstillfällen. Underlaget varierar från stiglöpning till löpning på grus, asfalt och i motionsspår.

Detta är en träning med tävlingsinslag. Vilket innebär att det inte kommer finnas funktionärer ut med banan. Att du som deltagare får ta med eget vatten om så önskas och ta det lite extra försiktig vid eventuella vägkorsningar mm. Alla deltagare kommer springa i samma klass oavsett ålder och kön.

Anmälan: Swisha 50 kr (per tillfälle) till 0708856184 (Jonas Almarsson) ange datum för vilket eller vilka tillfällen du vill springa samt klubbtillhörighet.

Anmälan stänger 24 h innan start Efteranmälan på plats är möjlig för 75kr.

Följande datum gäller för tävlingarna:

  • 22/6. Ca 5 km ( 2 varv malmbanan. Start vid Strömsnäsbadet. Gemensam start kl 18:00.)
  • 13/7 Ca 7,2 km ( 3 varv elljusspåret, start vi Graal stugan. Gemensam start kl 18:00.)
  • 17/8 Ca 10 km ( 2 var Kvarnaholmsrundan, Start vid klintbadet. Gemensam start kl 18:00.)

Priser: Den 17/8 lottas priser ut till dem som genomför något/några av dessa tillfällen. Varje deltagare får en lott per tillfälle hen deltar. Dvs ju fler gånger du delar desto större vinstchans. Vi räknar med att 50% av anmälningsavgiften ska gå tillbaka i form av vinster.

Resultat: Tabell över resultat och vinnare av lottade priser redovisas på SK Graals hemsida (www.skgraal.se) och SK Graals officiella Facebook sida.